A mig camí

A mig camí

Sóc l’Anna Morancho, vaig néixer el 1984, i estic a mig camí.

A mig camí de formar-me i desenvolupar-me a nivell laboral. Sóc biòloga, vaig fer un màster en Biomedicina i estic realitzant els meus estudis de doctorat al laboratori d’investigació Neurovascular de l’Institut de Recerca de la Vall d’Hebron. El meu projecte de doctorat? Un títol molt llarg que conté les paraules claus “ictus” “teràpia cel·lular” “angiogènesi” i “ratolins”. M’agrada la ciència perquè mai deixes d’aprendre, perquè mai pots estar quieta, perquè suposa un repte diari i perquè amb ella també puc transformar el món.

A mig camí dels meus projectes associatius. Sóc presidenta d’Acció Escolta de Catalunya, una federació d’agrupaments escoltes laics i progressistes, una escola de ciutadania activa, democràtica, laica, progressista i catalana. L’aventura de l’escoltisme, que vaig començar als 8 anys, és la meva eina de transformació social. A través d’aquest projecte comparteixo reptes, projectes i il·lusions amb altres entitats, que m’aporten coneixement, idees, formació i que em permeten avançar en el meu desenvolupament personal. Ho confesso, m’encanta treballar amb les entitats del Moviment Laic i Progressista i de la Federació Catalana d’Escoltisme i Guiatge.

A mig camí a nivell personal de molts aspectes. No deixo de descobrir-me, com penso, sento i actuo, què m’agrada, què desitjo i com ho vull.

A mig camí del meu desenvolupament global, del meu projecte de vida, de la ruta, i avançant.

Voleu conèixer més?

Facebook

Twitter

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Mentrestant a Twitter…

Anuncis
%d bloggers like this: