A mig camí

I tu on vas aquest cap de setmana?

Posted on: 06/03/2011

Doncs enlloc! Seria la resposta a priori a tota la gent que esperava una resposta similar a esquiar, a Madrid, a Liverpool, al poble o similar. Molts de vosaltres pensareu, a actualitzar el seu bloc tampoc hi anirà! Això de disculpar-se per haver desaparegut del mapa deu ser poc cool en aquest món dels blocs que no controlo pas, així que ho deixarem per un altre dia!

Tornant al tema inicial, doncs res de caps de setmana llargs, sovint ni curts, crec que això en l’associacionisme i més concretament en l’escoltisme és una espècie clarament en perill d’extinció. Aquest diumenge uns quants valents i valentes d’Acció Escolta de Catalunya ens hem llevat abans de les 7:00h i hem agafat un tren destinació a Vic. L’objectiu: participar dels grups temàtics de la Federació Catalana d’Escoltisme i Guiatge. Són 4 grups en els que treballem sobre els possibles principis compartits de l’escoltisme a Catalunya, que haurien de regir el projecte federatiu (i algun grup més). Aquests són: Mètode i Formació, País, Espiritualitat i Organització i Territori. A Vic hem passat el matí treballant, hem dinat plegats uns quants i a iniciar el camí de tornada a Barcelona què ha durat ben bé dues hores.

I en arribar a casa les sensacions. Cap de setmana perdut? Per res. Cansada de reunions pesades? Menys. Aclaparada pel temps que has de dedicar a l’associació? Tampoc. D’entre un grup de 10 reunions sempre n’hi ha alguna que esperes amb ganes, què saps que disfrutaràs, que aprendràs, que t’il·lusionen. Per a mi les reunions de FCEG són en un 90% d’aquests tipus. Sóc feliç de participar en aquest projecte, de la oportunitat de compartir i d’aprendre de gent tan diversa i projectes tan interessants, de passar estones agradables amb totes aquestes persones que m’estan ajudant a créixer, potser sense saber-ho, a nivell personal i associatiu.  I a més a més és que m’ho passo bé! Què carai!

Espero doncs que no perdem mai les ganes de treballar amb altres e

ntitats.

Anuncis
Etiquetes: ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Mentrestant a Twitter…

Error: Twitter did not respond. Please wait a few minutes and refresh this page.

Anuncis
%d bloggers like this: